Vmbo-school oefent praktijk en opent nieuw winkelconcept

04 november 2021

Afgelopen donderdag was de opening van de VCH-STORE in Hillegersberg! De winkel wordt een plek voor leerlingen waarbij ze de praktijk kunnen uitvoeren. De vmbo-school noemt het een betekenisvolle plek waarin alle facetten van het Rotterdamse onderwijs samenkomen.

Geweldig initiatief en wat is dit een toffe winkel geworden. Het HMC en het Vak College Hilligersberg zijn scholen dichtbij elkaar in de buurt en het werd tijd om samen de handen in één te slaan en samen dit project op te zetten. Het VCH is sinds kort ook een Bouw, Wonen en Interieur (BWI) school. Zo kun je in de winkel een examenwerkstuk van onze oud-student Adeline van Rikxoort bewonderen. Op deze manier laten wij de bezoeker zien wat het HMC te bieden heeft. De winkel fungeert als etalage, maar ook leggen wij via deze weg de verbinding tussen het Voortgezet Onderwijs en het Middelbaar Onderwijs.

Ook benieuwd naar deze winkel?
Wil jij de winkel bezichtigen? De VCH STORE is gevestigd aan de Bergse Dorpsstraat 54 in Rotterdam. Ook is er een tof artikel geschreven. Deze kun je hier lezen.