Volg je passie in een specialistische opleiding

14 mei 2018

Half maart ging het Meld- en expertisepunt specialistisch vakmanschap van start met de campagne ‘Volg je passie’. Een speciaal ontwikkelde beroepenklikker toont een landkaartje met alle kleinschalige specialistische beroepen die Nederland rijk is en waarvoor mbo-opleidingen bestaan.

Wat wil je later worden? Die vraagt krijgt iedereen wel eens. En hoewel de vraag zo makkelijk lijkt, zo moeilijk kan het zijn om hem te beantwoorden. Van sommige beroepen weet iedereen dat er opleidingen voor zijn. Maar er zijn ook beroepen waarvan men vaak niet weet dat je er ook een opleiding voor bestaat. Misschien heb jij wel een passie waar je graag je beroep van zou willen maken. Daarom is er een campagne ontwikkeld, genaamd ‘Volg je passie’. Zodat al die prachtige kleinschalige beroepsgroepen en gepassioneerde talenten elkaar tegenkomen, en we met elkaar Nederland weer een stukje mooier maken.

Beroepenklikker

Speciaal voor de campagne ontwikkelde het Meld- en expertisepunt een ‘beroepenklikker’: een landkaartje met alle kleinschalige specialistische beroepen die Nederland rijk is en waarvoor mbo-opleidingen bestaan. De tool is beschikbaar op de campagnepagina.

HMC

In de beroepenklikker vindt je ook opleidingen die bij het HMC worden aangeboden, zoals Pianotechnicus/ondernemer, woningstoffeerder en meubelstoffeerder. Volg jij je passie op het HMC?

14 mei 2018 | Niet gecategoriseerd