Winnaars bij Skills the Finals

02 april 2022

Wat een dag, wat een prestatie! Na twee dagen hard werken en alles geven zit Skills Heroes, onderdeel van WorldSkills Netherlands erop. Twee medailles zijn het geweldige resultaat van dit avontuur.

Drie studenten van het HMC hadden zich gekwalificeerd voor de finale van Skills Heroes. Koen van Alst deed mee bij de meubelmakers. Giorgia Liaci en Levi Halberstadt deden mee bij de interieuradviseurs.

Skills the Finals vond plaats op donderdag 31 maart en vrijdag 1 april. Vanavond is het event afgesloten met een feestelijke prijsuitreiking 🎉.

Al het harde werk is goed beloond voor de HMC-studenten. Koen is nummer 1 geworden! Hij is de beste meubelmaker van Nederland en mag zich Nederlands Kampioen noemen. Ook Giorgia behaalde een podiumplek. Zij werd nummer 3 en nam een prachtige bronzen mediale in ontvangst. Levi viel helaas buiten de podiumplekken. De HMC-studenten mogen ontzettend trots zijn, ze hebben een fantastische prestatie neergezet!

Voor Koen kan het avontuur nog verder gaan. Hij mag meedoen met de wereldkampioenschappen die dit najaar in Shanghai worden georganiseerd. Dat avontuur blijven we volgen! To be continued..