Studente Roulian vertelt…

Hallo iedereen! Ik wil graag mijn ervaring delen over mijn keuze voor de opleiding Interieuradviseur en mijn passie voor tekenen.  

Ik ben altijd dol geweest op tekenen; het is mijn passie en mijn hobby. Ik koos daarom voor de opleiding Interieuradviseur. Het biedt me de kans om mijn liefde voor tekenen te combineren met het creëren van functionele en mooie interieurs. 

Het was eigenlijk best makkelijk voor mij om een opleiding te kiezen. Toen ik nog op de basisschool zat, wist ik al dat ik iets wilde doen met mijn creatieve kant. Vanaf het moment dat ik daar binnenstapte, voelde ik me meteen thuis. 

Bij HMC voel ik me op mijn plek, vooral het hoofdvak Interieuradviseur spreekt me erg aan. Hier krijg ik de kans om mijn creativiteit op verschillende manieren te uiten: van meubelontwerp tot tekentechnieken en zelfs administratie, marketing en verkoop. 

Ik wil graag een binnenhuisarchitect worden. Na mijn tijd bij het HMC wil ik naar het HBO en een opleiding volgen die ook met interieurontwerp te maken heeft. Daarna wil ik zelfs nog verder gaan en naar de universiteit gaan om mijn kennis en vaardigheden naar een hoger niveau te tillen. 

Dus, als je een passie hebt voor creativiteit, tekenen en het ontwerpen van prachtige interieurs, overweeg dan zeker om de wereld van Interieuradviseur te verkennen.