Lenny Kruider

Lenny besloot om met haar examenproject haar ouders een handje te helpen, aangezien ze dit jaar afstudeert aan de opleiding Interieuradviseur in Rotterdam. Zij hebben  een woonwinkel die verbouwd moet worden naar een appartement. Het leuke aan dit project is dat het gerealiseerd gaat worden. Wil jij zien hoe Lenny de woonwinkel zou omtoveren tot een appartement? Kom dan naar de Expo in Rotterdam!

Examen project
‘Via een mbo-markt op mijn middelbare school ben ik bij het HMC terecht gekomen. Het starten aan een nieuwe opleiding is toch wel spannend en natuurlijk had ik ook bepaalde verwachtingen bij de opleiding en de school. Die bleken helemaal te kloppen! Ik heb door het HMC dingen meegemaakt waar ik heel dankbaar voor ben én ik heb natuurlijk een hoop geleerd. Ik kan nu bijvoorbeeld zelfstandig een project neerzetten. Dat mijn examenproject waarschijnlijk echt wordt uitgevoerd, maakt het extra spannend.’

Na het HMC
‘Ik ben heel blij met alles wat ik bij het HMC heb geleerd. Toch lijkt het mij leuk om nu weer iets heel anders te gaan leren. Na de zomer start ik daarom aan een studie HBO verpleegkunde’.