Ben jij een havo-leerling? Denk dan eens aan het HMC!

15 januari 2020

Wist je dat je met een havo-diploma ook uitstekend terecht kan bij het HMC? Zelfs meer dan 13% van onze studenten heeft een havo of vwo diploma op zak. Het HMC biedt bovendien speciaal voor deze leerlingen verkorte opleidingen aan op de locatie in Amsterdam.

Als student op het HMC leer je echt een vak en dat biedt ook voor havisten veel voordelen. Zo doe je dankzij de praktijk- en theorielessen als mbo-student al veel ervaring op. Dit zorgt dat je op het hbo vaak een voorsprong op havisten hebt. Daarnaast kom je al in aanraking met het bedrijfsleven doordat je stage gaat lopen. Dit geeft je al een goed inkijkje in het echte bedrijfsleven. En wat dacht je van de hoeveelheid praktijkervaring die je opdoet? Hierdoor ontdek je beter of een richting echt bij je past. Na het doorlopen van het mbo heb je een vakdiploma op zak waarmee je al kan gaan werken.

Meer weten en zien wat jouw mogelijkheden zijn? Check dan de speciale pagina met informatie voor havisten die geïnteresseerd zijn in het HMC. Uiteraard ben je ook van harte welkom tijdens onze open dagen op 17 en 18 januari, kun je meteen de sfeer proeven!

15 januari 2020 | Algemeen, Open dag