Coronaregels open dag 13 november

11 november 2021

Zaterdag 13 november is onze open dag van 10.00 – 14.00 uur. Het kabinet heeft vrijdag 12 november 2021 nieuwe coronamaatregelen aangekondigd. Er zijn geen nieuwe maatregelen voor het onderwijs en open dagen. Een open dag wordt gezien als onderwijsactiviteit en is erg belangrijk bij het maken van een keuze voor een nieuwe opleiding. Welke coronaregels gelden tijdens de open dag van 13 november?

Mondkapjes
Op de open dag geldt de mondkapjesplicht voor iedereen van 12 jaar en ouder. Het mondkapje draag je bij verplaatsingen door de school en mag af als je zit: denk hierbij aan studenten die aan het werk zijn of bezoekers die in een lokaal zitten voor een voorlichtingspresentatie.

Maximaal 1 ouder/verzorger
Neem maximaal 1 ouder/verzorger mee naar onze open dag.

1,5 meter
Houd 1,5 meter afstand van elkaar.

Coronatoegangsbewijs
Het coronatoegangsbewijs geldt niet voor scholen en daarmee ook niet voor open dagen. Er wordt op onze open dag dus niet gevraagd om een coronatoegangsbewijs.

Hygiëne
De basisregels ten aanzien van hygiëne en gezondheid blijven gelden: was regelmatig hadden, geen handen schudden, niesen in de elleboog, testen bij klachten, etc. Het HMC zorgt voor ventilatie en luchtverversing in de gebouwen.

Heb je coronaklachten?
Blijf dan thuis en meld je af via: 
communicatie@hmcollege.nl.  

11 november 2021 | Corona, Open dag