#Dropjedop bij het HMC in Rotterdam!

24 januari 2020

In het kader van duurzaamheid organiseert het HMC diverse projecten. Zo is er bij de ingang van het HMC in Rotterdam een tentoonstelling met vier bakken waarin restmateriaal wordt verzameld. Een daarvan is voor de inzameling van plastic doppen. Elke periode worden er workshops georganiseerd rondom deze bakken. Voor de workshops met plastic verzamelen wij zoveel mogelijk plastic doppen in.

Afgelopen september is er met een aantal klassen plastic gevist in de stad Rotterdam. De studenten gaan van dit plastic een object maken voor een buitenruimte in Rotterdam. Zo wordt het plastic op de verkeerde plekken verwijderd en komt er iets moois voor terug. Winwin! Naast het opgeviste plastic is er meer nodig. Daarom roepen wij studenten en docenten op plastic doppen te verzamelen. Deze doppen kun je droppen in de bakken bij de ingang van het HMC in Rotterdam of in de #dropjedop bakken in de kantine. In periode 4 van dit schooljaar gaan studenten aan de slag met de verzamelde doppen. Ben jij dus binnenkort bij het HMC in Rotterdam? Verzamel dan zoveel mogelijk doppen. Dit kan thuis, op werk, in de klas, in de trein, bij de buren of waar je ze maar kan vinden en #dropjedop!


  November 2019                           Januari 2020

Het HMC is bezig met duurzaamheid met als doel om zowel medewerkers als studenten bewuster te maken van de rol die zij kunnen spelen op het gebied van duurzaamheid. Denk aan duurzaam ontwerpen, duurzaam maken en duurzaam inrichten.  

24 januari 2020 | Duurzaamheid, Projecten