Na 1 mei nog inschrijven voor een studie? Dat kan!

07 mei 2020

Wil je na de zomer bij ons komen studeren? Om als student toelatingsrecht te hebben tot een opleiding moesten nieuwe studenten zich voor 1 mei aanmelden. Heb je dit niet gedaan? Geen paniek!

Mogelijkheid tot aanmelden
Ook na 1 mei kun je je nog aanmelden voor een studie alleen is je toelatingsrecht komen te vervallen.

Hulp met het de keuze
Wij helpen je graag! De komende periode kunnen we je niet op school ontvangen i.v.m. het coronavirus, maar we hopen je alsnog zo goed mogelijk vanuit huis te kunnen helpen. Daarom hebben we de online open dag webpagina aangemaakt.

Op deze pagina kun je bijvoorbeeld in contact komen met onze studenten. Ook hebben we per richting een verzameling gemaakt van video’s die je een beeld geven van de opleidingen en van onze school. Heb je nog steeds vragen? Elke dinsdag en donderdag van 15.00 uur tot 17.00 uur zitten onze voorlichters klaar achter de live chat.

Inspiratie
Wij begrijpen dat het lastig is om een keuze te maken. Hieronder lichten we twee studies uit, die mogelijk interessant zijn:

  • (Allround) Meubelstoffeerder
    Als meubelstoffeerder ben je werkzaam bij een meubelstoffeerderij die bestaande meubels herstoffeert of een stoffeerafdeling van een bedrijf dat nieuwe meubels levert. Je gaat klassieke en moderne meubelen stofferen en brengt verschillende bekledingsmaterialen aan. Ook werk je zowel met handgereedschap als machines. Onder toezicht voer je zelfstandig werkzaamheden uit.In deze video, gemaakt door Meubelmakerworden.nl, is onze oud-studente Latoya te zien:
  • Werkvoorbereider meubelindustrie/(scheeps)interieurbouwer
    Bij de opleiding werkvoorbereider meubelindustrie/(scheeps)interieurbouwer voer je alle voorbereidende werkzaamheden voor de productie uit. Zo bestaan je werkzaamheden uit het inmeten van ruimtes en het maken van productiegegevens. Denk daarbij aan werktekeningen en het voorprogrammeren van CNC-gestuurde machines. Vervolgens stem je de werkzaamheden af met verschillende afdelingen. Jij zorgt er op die manier voor dat iedereen zo efficient en effectief mogelijk te werk kan gaan. Je bent dus betrokken bij het hele proces.

Aanmelden?
Heb je je keuze al gemaakt en wil je je graag aanmelden? Leuk! Je kunt je via deze webpagina aanmelden.

 

07 mei 2020 | Algemeen