Studenten keuzevak ondernemen laten het zien

01 december 2021

De afgelopen maanden hebben zes groepjes studenten van de opleiding Interieuradviseur  op de locatie Amsterdam, met het keuzevak ondernemen gewerkt aan hun onderneming. Vanmorgen hebben deze ondernemingen zich gepresenteerd aan de andere studenten en docenten van het HMC op een beurs bij ons op school.  

Van unieke zeepdispensers tot gerecyclede kaarsen en van heerlijke tosti’s tot dobbelavond-boxen, het was hier allemaal te vinden. Hieronder lichten we een aantal ondernemingen uit:

Interior By Students 
Deze vier gedreven studenten geven u, met hun ervaring en kennis die zij de afgelopen jaren hebben opgedaan, advies over uw interieur. Ze bieden dit advies aan in verschillende pakketten.

InTheBox
InTheBox is een hippe stylingbox vol met accessoires om in een korte tijd de ruimte af te stylen! Wij stellen de leukste producten samen om het bij jou thuis gezellig te maken. Onze stylingbox is in verschillende thema’s te verkrijgen, van de feestdagen tot aan jouw persoonlijke interieurstijl.

Toch weer nieuw
Een vernieuwend bedrijf dat ‘oude’ gebruikten meubelen en woonaccessoires een nieuw leven in blaast. Zo is onderstaande kaars bijvoorbeeld gemaakt van restjes van een oude kaars.

 

01 december 2021 | Beurzen, Interieuradviseur