Studenten van het HMC ontwerpen dit studiejaar voor Masterly The Hague 2023

10 oktober 2022

Donderdag 29 september was er een inspiratiesessie voor docenten rondom Masterly Milaan en Masterly The Hague. Nicole Uniquole en Willem Jan Hoogsteder gaven samen een presentatie. Aan de docenten is gevraagd om studenten te informeren. Nicole en Willem Jan geven vervolgens een inspiratiesessie aan studenten die aan deze unieke ontwerpwedstrijd mee willen doen.

Ontwerp gebaseerd op het thema ‘The Royal Edition’
Op basis van drie inspiratiebronnen mogen onze studenten aan de slag. Deze bronnen zijn; een schilderij van de Hofvijver in Den Haag, portretschilderij van Charles de tweede en het stadhouderlijk interieur (het pand waar Masterly The Hague plaatsvindt).

   

Beoordeling tijdens de EXPO
De EXPO is vervolgens een spannende dag. Dan worden de projecten beoordeeld en de winnaar bekend gemaakt. Wie mag er in 2023 zijn werk laten zien tijdens Masterly The Hague? Nicole en Willem Jan selecteren op basis van motivatie, kwaliteit, afwerking, originaliteit, rust, schoonheid en tijdgeest. Ook moet het object een verzamelstuk zijn.

Masterly The Hague 2021
Om de twee jaar zijn onze studenten te bewonderen tijdens Masterly The Hague. Wil je weten welke studenten er vorig jaar stonden? Klik dan hier.

10 oktober 2022 | Beurzen