Aanmelden opleidingen HMC geopend

01 oktober 2021

Heb jij maakdrang en wil jij in studiejaar 2022/2023 beginnen met een MBO-studie? Dan is het eindelijk zover: Vanaf vandaag, 1 oktober, kun je je aanmelden voor een opleiding bij het HMC. Via onze website schrijf je je in voor de opleiding van je keuze in. Voordat je je gaat aanmelden is het handig om alle stappen van het aanmelden goed door te nemen, deze stappen vind je hier.

Nieuw
Er zijn dit jaar een aantal nieuwe opleidingstrajecten, bijvoorbeeld de opleiding Keukenmonteur. Op beide locaties wordt nu ook een verkorte variant aangeboden voor havisten, vwo’ers en studenten die al een mbo niveau 4 diploma hebben en kiezen voor de opleidingen Interieuradviseur en Ondernemend meubelmaker / (scheeps)interieurbouwer.

Meer informatie?

  • In november hebben we onze eerste open dag. Pre-registreer je op deze pagina.
  • Op de locatie Amsterdam worden workshops en rondleidingen geven. De eerste is al op 12 oktober. Meld je hier aan.
  • Elke maandag van 10.00 – 12.00 uur en donderdag van 13.00 – 15.00 uur zitten onze voorlichters klaar achter de live chat. Deze chat verschijnt vanzelf linksonder op de homepagina wanneer je onze website bezoekt.
  • Ga naar ons Youtube-kanaal voor video’s over de opleidingen, een rondleiding door de school, vlogs over studeren op het HMC en meer!

Studenten laten het zien
Nu al nieuwsgierig naar wat onze studenten van onze school vinden? Lees dan de verhalen van onze studenten op de website. Zien wat voor moois onze studenten allemaal maken? Bekijk dan ons instagramaccount of bezoek onze online expo van afgelopen schooljaar.

01 oktober 2021 | Algemeen