Studenten Verkoopadviseur Wonen runnen eigen Wereldwinkel

13 juni 2019

Alle 1e jaars studenten van de opleiding Verkoopadviseur Wonen in Rotterdam hebben afgelopen week de Wereldwinkel geopend. De Wereldwinkel is een organisatie die gelooft in eerlijke handel en zet zich in voor de rechten van mensen in ontwikkelingslanden. Ook gelooft de Wereldwinkel in duurzame producten die goed zijn voor de mens en natuur. Ze verkopen vooral unieke en handgemaakte producten.

‘Wij hebben ter voorbereiding posters ontworpen en verspreid. De docenten hebben wij ook op de hoogte gesteld. Het is natuurlijk wel zo leuk als de rest van het HMC weet dat wij de Wereldwinkel hebben geopend. Wij krijgen hele positieve en enthousiaste reacties. De meeste bezoekers willen gelijk wat kopen, daardoor voelen wij ons op ons gemak. Je merkt dat de drinkflessen van Dopper heel populair zijn, de repen van Tony Chocolonely en de ‘Tassies’ worden veel verkocht.

Wij willen aan iedereen vragen even langs te komen, wij verwelkomen jullie graag! De Wereldwinkel is t/m 12 juli iedere dag van 11.00 tot 15.00 uur geopend, tot snel!’

Tassies
Er wordt samen gewerkt met zeven studenten van de opleiding Interieuradviseur. Deze meiden volgen het keuzevak Ondernemen en zijn samen een bedrijfje gestart. Zij brengen verschillende linnen tasjes op de markt. Deze tasjes zijn ook in de Wereldwinkel te koop.

13 juni 2019 | Verkoopadviseur wonen