Verbinding tussen opleidingen Interieuradviseur en Meubelmaken

23 januari 2019

Er wordt vaak gesproken over dat het zo mooi zou zijn als er meer verbinding ontstaat tussen de verschillende opleidingen die worden aangeboden op het HMC. Afgelopen week ontstond die verbinding tussen de eerstejaars Meubelmaken niveau 2 en 3 en vierdejaars studenten van de opleiding Interieuradviseur.

Wandkastje
De Interieuradviseurs hebben de Meubelmakers advies gegeven over kleur, materiaal en compositie met betrekking tot het nog te maken wandkastje. Studenten vonden het ‘super leuk om te doen’. Studenten kwamen zelf al met ideeën voor een volgende opdracht. ‘Het zou toch leuk zijn dat wanneer wij als Interieuradviseurs een bepaald meubel nodig hebben, dat gemaakt kan worden door een meubelmaker? Op die manier is de Interieuradviseur de klant van de meubelontwerper’, aldus Interieuradviseur Bibi.

Verbinding
Het was goed om te zien dat er een mooie samenwerking ontstond tussen de Interieuradviseurs en de Meubelmakers. De Interieuradviseurs konden hun ontwerpskills laten zien, waar de Meubelmakers juist hun technische kennis konden toepassen. Een ideale combinatie dus!

 

23 januari 2019 | Interieuradviseur, Meubelmaker