Werken en leren? Dit kan bij het HMC!

13 februari 2020

Wist je dat je bij het HMC ook kunt werken en leren? We bieden meerdere opleidingen aan in de interieur, meubel- en houttechniek branche. Afgelopen dinsdag was de BBL infomarkt in Rotterdam waar ruim 1100 jongeren en jongvolwassenen langs kwamen die op zoek zijn naar een BBL opleiding.

Het HMC was ook aanwezig en presenteerde daar de diverse BBL opleidingen. Zo ook de opleiding interieurvakman. Deze branche staat te springen om interieurvakmannen! Bij deze opleiding gaan studenten vier dagen werken en één dag naar school. Bryan Sulkers volgt deze opleiding: ‘Tijdens de dag school in de week krijgen we theorievakken als Nederlands, Engels en burgerschap. Maar ook het vak ‘’woningstofferen’’. Dit vind ik de leukste les, want hier leer je echt het vak zelf. Je bent veel bezig en leert tegelijk ontzettend veel. Ook bezoeken we met de opleiding bedrijven en beurzen. Tijdens deze excursies krijgen we rondleidingen, zien we hoe de producten waar wij mee werken gemaakt worden en mogen we vaak zelf oefenen. Ontzettend interessant!’

Interesse?
Kom dan donderdag 5 maart naar de infodag van het HMC. Nu alvast meer weten? Check dan de opleidingen!

  • Bekijk hier de BBL opleiding interieurvakman
  • Bekijk hier de BBL opleidingen voor de richting meubel
  • Bekijk hier de BBL opleidingen voor de richting techniek

Samenwerking
De BBL Infomarkt is een jaarlijks evenement dat wordt georganiseerd door Leren en Werken Rijnmond en haar partners Albeda, Lentiz onderwijsgroep, STC mbo college, Techniek College Rotterdam, Wellant College, Zadkine, HMC, Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven, UWV en de Gemeente Rotterdam.

13 februari 2020 | Meubelmaker, Woningstofferen